Medlem af BygGaranti

Over 15 års erfaring

Detaljeorienteret arbejde​

Køkkenrenovering og opsætning af nyt køkken

Trænger køkkenet til en gennemgående køkkenrenovering, eller skal der monteres et helt nyt køkken? Vi klarer alle køkkenopgaver for kunder i Vejle, Bredballe, Jelling og omegn.

Montering af nyt køkken fra Svane Køkkenet

Hos CT Byg ApS er vi gode til køkkener – derfor har vi indgået et samarbejde med Svane Køkkenet i Aarhus. Vi er certificerede Svane-montører, hvilket giver to års garanti på din køkkenrenovering. Vi er opdateret på de seneste nyheder og er løbende på kursus i korrekt montage.

​Vi har rigtig god erfaring med at sende kunden op til Danmarks største Svane-butik i Aarhus, hvor kunden får den bedste vejledning inden for køkken- og badeværelsesarrangementer samt bryggers og opbevaring.

​Vi monterer selvfølgelig alle slags køkkener udover Svane.

Hvad koster renovering af køkken?

Prisen afhænger i høj grad af, hvor omfattende renoveringen er. En gennemgribende renovering af køkken koster naturligvis, da det ofte hænger sammen med flytning af vægge, lofter og installationer. 

Ønsker du en mere konkret køkkenrenovering-pris, eller drømmer du om et helt nyt køkken, arrangerer vi gerne en aftale, så du kommer i de bedste hænder fra start til slut.

Ring til os allerede i dag på telefon 51 35 70 20 / 21 42 92 63 eller skriv til vores e-mail info@ctbyg.dk og hør nærmere om din køkkenrenovering. 

Kvalitetskøkkener fra

Svane Køkkenet Aarhus

Vintervej 9

8210 Århus V


Tlf. 86191888

www.svane.com

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et godt tilbud på dit nye flotte køkken.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CHRISTIAN AAS LARSEN

Tømrermester

Telefon: 51 35 70 20

TOBIAS MORTENSEN

Tømrermester

Telefon: 21 42 92 63

CT Byg ApS
Romsgaardsvej 10
7100 Vejle