Medlem af BygGaranti

Over 15 års erfaring

Detaljeorienteret arbejde​

Firmaprofil

BYGGEr på tillid

​​CT Byg ApS er grundlagt den 1. august 2016.

Vi var 2 tømrersvende der igennem en lang periode havde gået og leget med tanken om at starte et tømrerfirma op fra bunden og på vores egen unikke måde. Som gamle kollegaer igennem 10 år i

Vejle´s nok mest anerkendte håndværksfirma blev idéen født, og vi gik sammen om at realisere drømmen om egen virksomhed.

Vi sætter gensidig tillid i højsædet. Vores kunder skal ikke være i tvivl om, hvor de har os henne fra start til slut. Kunden kan altid komme i direkte kontakt med tømrermesteren ! 

Vi har begge omkring 16 års erfaring med tømrer- og byggefaget og har derigennem fået sans for godt håndværk og kvalitet.  

Da vi er 2 tømrermestre som begge møder op til enhver opgave, får kunden høj faglighed og 2 mestre, som kan arbejde effektivt og selvstændigt med opgaverne fra start til slut. Dette ser vi som meget unikt i vores fag. Vi tror, at mange dumme misforståelser undgåes, da det også er os der planlægger og udfører arbejdet til tiden. Vi sætter en ære i at overholde tidsaftaler og desuden holde byggepladsen opryddet til gavn for øvrige håndværkere og ikke mindst kunden.

Få et gratis tilbud

Beskriv din tømreropgave og få et godt tilbud fra CT Byg ApS.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CHRISTIAN AAS LARSEN

Tømrermester

Telefon: 51 35 70 20

TOBIAS MORTENSEN

Tømrermester

Telefon: 21 42 92 63

CT Byg ApS
Romsgaardsvej 10
7100 Vejle