Medlem af BygGaranti

Over 15 års erfaring

Detaljeorienteret arbejde​

Persondataforordning​

​Kære kunde og samarbejdspartnere

I forbindelse med persondataforordning, som tog virke den 25. maj 2018, har vi udarbejdet persondatapolitik for alle vore kunder og samarbejdspartnere. Du behøver ikke foretage dig noget, vi vil blot informere dig herom. Hos CT Byg ApS tager vi persondata-forordningen seriøs, ligesom al anden lovgivning. 

Derfor denne information, trods der er tale om relativ få og ufølsomme persondata. Det er vigtigt for os, at du som kontaktperson/privatperson ved, vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger.

Som kontaktperson/privatperson hos CT Byg ApS skal du vide, at vi behandler persondata om dig, med hvilke formål vi behandler dem samt dine rettigheder som registreret kontaktperson/privatperson hos os. 

De persondata vi behandler om dig omfatter udelukkende almindelige persondata. Typisk dit navn, adresse, mail, telefon nummer. og evt. CVR nummer. 

Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde, levere dine varer nemt og fakturere dig korrekt. Vi behandler dine persondata internt på kontoret.

I enkelte tilfælde kan der ske en overførsel af persondata fra CT Byg ApS til vores leverandører, således at de er i stand til at levere varer med dig som reference. Ydermere vil du, hvis relevant, fremgå som reference af fakturaen fra CT Byg ApS.

Som registreret person hos CT Byg ApS har du følgende rettigheder:

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles
  • Ret til at få berigtiget urigtige data og begrænset behandlingen
  • Ret til at få slettet data
  • Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles og videregives
  • Ret til at kunne få udleveret dine data
  • Ret til at klage til Datatilsynet

Med venlig hilsen

​Tobias Døhr Mortensen & Christian Aas Larsen / CT Byg ApS​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CHRISTIAN AAS LARSEN

Tømrermester

Telefon: 51 35 70 20

TOBIAS MORTENSEN

Tømrermester

Telefon: 21 42 92 63

CT Byg ApS
Romsgaardsvej 10
7100 Vejle