Medlem af BygGaranti

Over 15 års erfaring

Detaljeorienteret arbejde​

Tagrenovering og lægning af nyt tag

For de fleste et nyt tag et uoverskueligt projekt og i de fleste tilfælde kan en tagrenovering være en udmærket løsning for at forlænge tagets holdbarhed.

Hos CT Byg ApS navigerer vi dig igennem hele projektet, uanset om der er tale om en renovering af tag, eller om der skal lægges et helt nyt. Vi holder til i Vejle, men udfører gerne tagrenovering i Østjylland, herunder blandt andet i Bredballe og Jelling.

Vi udfører en tagrenovering meget effektivt og på den hurtigst mulige tid. Vi sørger ligeledes for at involvere blikkenslageren til opsætning af tagrender og nedløb samt eventuel udførsel af kvistarbejde. 

Vi ved, at hverken kunder eller naboer bryder sig om langsommelige tagprojekter, hvor stillads og larm står på over en længere periode.

Skal der lægges nyt tag på huset?

Vi kan blandt andet hjælpe og vejlede med valg af undertag og tagløsninger – vælg eksempelvis mellem et nyt tegltag, betontagsten, paptag eller et nyt eternittag.

Derudover vejleder vi også om eventuel efterisolering af loftet, og vi samarbejder med et firma, som kan blæse isolering ind på loftet eller bjælkelaget, hvor pladsen kan være trang.

Kontakt os og få en pris på tagrenovering

Ønsker du en tagrenoverings-pris eller måske en pris på nyt tag, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores tag-priser. 

Vi giver gerne et uforpligtende tag-tilbud. Du skal blot ringe på telefon 51 35 70 20 / 21 42 92 63 eller skrive til vores e-mail info@ctbyg.dk

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen og få et godt tilbud på tagarbejde.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

CHRISTIAN AAS LARSEN

Tømrermester

Telefon: 51 35 70 20

TOBIAS MORTENSEN

Tømrermester

Telefon: 21 42 92 63

CT Byg ApS
Romsgaardsvej 10
7100 Vejle